Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Michał Żurawiecki ADRIAN ADRIAN Piotr Wiśniewski Alina Rajner maniek mankowski (4311 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
vanessa 30 napisał:
Czytam to wszystko już chyba piąty raz, bo nie wierze własnym oczom
co się tutaj dzieje cholera jasna ???

No wlasnie.... dzieje sie to czego co poniektorzy chcieli uniknac
Jeszcze troche i nikt z normalnych ludzi tu nie zostanie,bo kto chcialby czytac w co drugim,co trzecim poscie ,ze ten jest ch..,tamten ku.. a jeszcze inny ci...
To jest juz niesmaczne,ba nawet odrazajace.
Nie wiem jak sie to wszytko potoczy,ale nie zapowiada sie zbyt milo.
Wyraznie odczuwa sie ostatnio naplyw nowych forumowiczow,co to wychodza z zalozenia:nikt tu nie banuje,to dawaj ,a co tam.Czytajac niektore watki zaczynam sie czuc jakbym miala do czynienia z elementem spolecznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dekorasjonhus)
Wiking
srak to jest !!! i koIo dupy mi to Iata co wypisujesz ch stary !a co do dochodow ch cie obchodzi skad kto ma i iIe zarabia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Freddy)
Wiking
Po....co.....wy.....mu......odpisujecie????niech pisze sam ze soba!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
dekorasjonhus napisał:
srak to jest !!! i koIo dupy mi to Iata co wypisujesz ch stary !a co do dochodow ch cie obchodzi skad kto ma i iIe zarabia!
Widzisz sam po sobie że miałem rację, słoma z butów ci wyłazi. Długo nie trzeba było czekać, aż wyjdzie szydło z worka. twoja elokwencja jest miażdżąco prymitywna, a co przez to idzie niesmaczna. Jesteś zbyt ograniczony, żeby w ogóle podjąć inteligentną dyskusję. A na takich jest jeden sposób......olać tępaka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dekorasjonhus napisał:
srak to jest !!! i koIo dupy mi to Iata co wypisujesz ch stary !a co do dochodow ch cie obchodzi skad kto ma i iIe zarabia! SKORO TAK PISZESZ TO I TAK MASZ...
Ciekawe jak będziesz śpiewał gdy zawita do Twojej firmy Skattpoliti...
Ostatnio było głośno w norweskich środkach masowego przekazu ,że znowu POLOCZKI zajumali koparkę budowlaną ..
NIE DOSZŁY DO CIEBIE JAKIEŚ SŁUCHY NA TEN TEMAT...!? .

P.s.
Ciekaw jestem czy masz w porządku wszystkie faktury na kamień i materiały pomocnicze...
Ale ...CO TAM mnie to CH... i g....obchodzi ....
POWODZENIA W TRAKCIE KONTROLI....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
pan Emil zarobił 90 tysiecy tylko...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Hilton napisał:
pan Emil zarobił 90 tysiecy tylko...
Tak jakoś kojarzą mi się dwie osoby (od drogich szczepionek, no i ten ósmy, pasażer nostromo)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
DZIKI napisał:
Proponuję usunąć wątki niejakiego dekorasjonhus i będzie po problemie JUŻ RAZ Z TEGO FORUM USUNIĘTO NIE TYLKO WĄTKI ALE CAŁE TEMATY
I OBY NIGDY WIĘCEJ DO TAKICH PRAKTYK TU NIE DOCHODZIŁO...!!!

MY SAMI POWINNIŚMY DAĆ SOBIE RADĘ Z PANEM EMILEM...

NIEPRAWDAŻ ...
Ciekawe jak zareagują jego norwescy lub polscy współpracownicy jak się dowiedzą jakim jest siermiężnym kmiotem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dekorasjonhus)
Wiking
GabrieI takiej cioty jak ty to nawet na koncu swiata sie nie spotka!
ostatni raz mowiem bo juz stad Iece wszem i wobec ze jestes zjebanym staruchem !
a na tym portaIu juz powinii cie dawno usunac za twoje gIupie teksty
narazie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Freddy napisał:
Po....co.....wy.....mu......odpisujecie????niech pisze sam ze soba!!!!TAK z nudów...!!! ,
no i ciekawi jesteśmy OGROMNIE , w każdym bądź razie JA ...stary ch... KIEDY EMILKOWI PUSZCZĄ ZWIERACZE...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok